Reportage en documentair

Schapen naar Soesterberg

Een kudde schapen neemt zijn intrek in een bunker op de voormalige vliegbasis Soesterberg. (Opdracht voor Provincie Utrecht).

Supers

Het voortbestaan van de zelfstandige dorpswinkel in Nederland staat onder druk. Verwacht wordt dat een groot aantal van deze winkels binnen een aantal jaren zal verdwijnen. Wat zullen we straks missen als deze winkels er niet meer zijn? (Eigen werk)

Revival Joy Revival Joy

Reportage bij de Revival Joy kerk in Utrecht. Hier ademen de diensten inspiratie, overgave en betrokkenheid. (Eigen werk)

Leidsche Rijn vs Utrecht Leidsche Rijn <-> Utrecht

Oude bouwstijlen, opnieuw uitgevonden in Vinexwijk Leidsche Rijn. Een vergelijking tussen bouwen in Utrecht en zijn grootste nieuwbouwlokatie. (Eigen werk)

Camping 030

Tijdens de Culturele Zondag in september 2010 organiseerde Yo! Opera rondom het stadhuis van Utrecht het evenement Camping 030. Een stadscamping met allerlei culturele activiteiten. (Opdracht voor Yo! Opera)

Werkenrode

Reportage en portretten op Werkenrode, speciaal onderwijs voor leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke. (Opdracht voor CG-Raad)

Horizonvervuiling

Het project Horizonvervuiling toont het spanningsveld tussen verschillende functies van ruimtegebruik en het gevolg daarvan voor de landschappelijke kwaliteit. (Eigen werk)

Kievitseieren zoeken

Reportage over de traditionele jaarlijkse zoektocht naar het eerste kievitsei in Friesland. Na het vinden van een nest met eieren wordt het beschermd tegen roofvogels en tractoren met een hek. (Eigen werk)