Reportage: Queen Mary 2

Posted on 10 jun ’12 in Blog, Reportage, Vrij werk

Queen Mary 2

Soms kan een mooie serie foto’s gewoon in je schoot geworpen worden. Ik zat bij mijn neef in Vlaardingen te eten toen we een zware scheepshoorn hoorden. Toeeeettt…..!!! Eén telefoontje later wisten we dat er iets bijzonders langs kwam. De Queen Mary 2 is één van de grootste cruiseschepen ter wereld en deze kwam langsvaren op weg naar volle zee.

Snel in de auto gesprongen dus, we waren net op tijd om de Queen Mary 2 iets voorbij Vlaardingen te pakken. Gelukkig had ik vanwege een opdracht die middag mijn fotospullen bij de hand.  Met de wolkenlucht en de doorbrekende zon was er fantastisch licht, en dan is het fijn fotograferen. Veel mensen op de wal en de steiger die aan het kijken (en fotograferen) waren. En die twee in het oranje op de scootmobielen waren erg enthousiast aan het zwaaien. Een mooi moment om vast te leggen!

Een half uurtje later hebben we QM2 nog definitief uitgezwaaid bij Hoek van Holland. Het licht was al bijna verdwenen, toch leverde dat nog een paar mooie beelden op. Die grote boot die richting een gouden horizon vaart.

 

Vind je het een leuke serie? Deel de foto’s dan via de onderstaande sociale netwerken!